Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Λογικη vs Kαρδιας

Λοιπον εχω να γραψω καιρ αλλα δεν ξερω τι...Φοβαμαι πως ολα ειναι ανουσια αλλα μ αυτην την λογικη δεν εχει αξια κι αυτο τ ιστολογιο ενω τ πραγματα δεν ειναι ετσι...Σκεφτηκα να γραψω για κατι που με πρβληματιζει καιρο και πιστευω πως τ ιδιο ισχυει για πολλους ακομα....

Λογικη vs Καρδιας
Ποιο απ τα δυο πρεπει να ακους?? Ιδου η απορια....Απο την μια τα πρεπει και απο την αλλη τα θελω...Δυο σημαντικη παραγοντες στην ζωη μας..Ειμαστε υποχρεωμενοι να κανουμε τα πρωτα αλλα δεν πρεπει να παραμελουμε και τα θελω μας...Πφφ....Δυσκολα τα πραγματα
Και πες πως καταφερνεις και θετεις πρωτεραιοτητες μετα...? Τι γινετε μετα...? Κανει ακριβως οτι εχεις σχεδιασει ή οχι..? Αχχ....τι προβλημα κι αυτο...!
Ενα αλλ ερωτημα μου πανω σ αυτο το θεμα ειναι πως εκτος απ τ πρεπει κ τ θελω....σε μια κατασταση πως αντιμετωπιζεις τα πραγματα...Κοιτα την λογικη πλευρα ή φερεσαι αυθορμητα κανοντας αυτο π σ λεει η καρδια....? Και πως ξερεις ποιο απο τα δυο ειναι σωστα και δεν θα την πατησεις...?
Πολλα ερωτηματα πανω σ αυτο τ 8εμα και ακρη δεν με βλεπω να βγαζω...Και ειναι σοβαρο ομως...Ειδικα οταν εισαι αντιμετοπως με μια κατασταση και πρεπει να σκεφτεις πολυ καλα πριν παρεις μια αποφαση....Θα κανεις το υποτιθεμενο σωστο που θα σου πει η λογικη ή αυτ π θα σου πει η καρδια, θα σαι κανει χαρουμενο αλλα συντομα μπορει να φερει και πονο? Σε μια τετοια κατασταση τι σκεφτεσαι και τι επιλεγεις??

Καμια γνωμη πανω σ αυτο το θεμα?? Δεν νομιζω να ειναι η μονη που το σκεφτεται....ή μηπως ειμαι?? :S

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς αυτό θα το βρεις μόνη σου. Αλλά συνήθως δίκιο έχει η καρδιά και ακόμα πιο σύνηθες είναι να μην την ακούμε!

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή