Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Θεωριες των s1ngles(A μερος)

Θεωρία Νο 18
Η ζωή είναι σαν να οδηγείς στην εθνική με μια κουβέρτα στο παρμπρίζ. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να σκάσει πάνω σου με 180 χλμ/ώρα.

ΘΕΩΡΙΑ Νο 105
Ο γάμος είναι η ποιο καλοστημένη πλεκτάνη στην ιστορία της ανθρωπότητας
Όσο αποφασισμένος και να ‘σαι να μην παντρευτείς η κοινωνία έχει περισσότερους τρόπους να στην φέρει απ’ ότι φαντάζεσαι.

ΘΕΩΡΙΑ Νο 106
Γιατί δεν υπάρχουν ποια παρέες?
Γιατί έχουμε γίνει ποιο εγωιστές.
Γιατί δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στο τι θέλουμε να κάνουμε παρά στο με ποιους.
Γιατί όλοι μας έχουμε πληγωθεί από φιλίες και δυσκολευόμαστε να επενδύσουμε ξανά σε καινούργιους ανθρώπους.
Έτσι γλιτώνουμε μεγάλα κομμάτια απογοήτευσης.
Αλλά… χάνουμε και μεγάλα κομμάτια συντροφικότητας


ΘΕΩΡΙΑ 6
Από την πρώτη στιγμή που τα πρωτόνια αντίκρισαν τα ηλεκτρόνια ενώθηκαν με έρωτα κεραυνοβόλο. Όμως όπως όλοι ξέρουμε ο κεραυνοβόλος έρωτος μπορεί μερικές φορές να σε τινάξει στον αέρα.


Θεωρία Νο 114: Ο ερωτας είναι σαν μεταξωτό υφασμα........
Πέρνει το σχήμα του κορμιού που τυλίγει.......
Μπορεί να μη φαίνεται αλλά υπάρχει...........

Θεωρία Νο 17
Η μοναξιά είναι σαν την πεινά. Όπως ακριβώς η πεινά μας δημιουργεί την ανάγκη
να φάμε για να μη πεθάνουμε, έτσι ακριβώς και η μοναξιά μας δημιουργεί την
ανάγκη να γνωρίσουμε ανθρώπους για να μη μείνουμε μόνοι.

Θεωρία Νο 27
Περνάμε τις ζωές μας αναζητώντας την ευτυχία. Μερικές φορές την αναζητάμε τόσο επίμονα που ξεχνάμε να είμαστε ευτυχισμένοι.


και η αγαπημένη μου:

Θεωρία Νο 104
Τα σταυρόλεξα φτιάχνονται από ψυχανώμαλους σαδιστές
που χαίρονται με την άγνοια των άλλων. Γι'αυτό το λόγο
πρέπει ν'αποφεύγονται από ανθρώπους με προβλήματα αυτοπεποίθησης.


Θεωρία Νο 115
Στην ζούγκλα της ζωής μας την αγάπη την συναντάμε σπάνια. Όταν όμως εμφανίζετε μπροστά μας είναι σαν τα αγριολούλουδα. Έρχεται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, φυτρώνει εκεί που δεν την περιμένεις και μπορεί να επιβιώσει κάτω από πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες. Όπως κάθε λουλούδι σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα μας... και πεθαίνει αν προσπαθήσεις να την βάλεις σε συσκευασία.


ΘΕΩΡΙΑ Νο 7
Tα αντίθετα έλκονται και το ζωντανό παράδειγμα είμαι εγώ. Ήμουν ο πιο φυσιολογικός άνθρωπος στον κόσμο και σύγχρονος ο μεγαλύτερος μαλακομαγνήτης που υπήρξε ποτέ.

ΘΕΩΡΙΑ Νο 8
Αναθεώρηση της θεωρίας ν 3 εξακολουθώ να πιστεύω ότι η πραγματική ευτυχία πηγάζει μόνο από τον ίδιο μας τον εαυτό… μερικές φορές προέρχεται και από καλούς φίλους ειδικά όταν ξυπνάνε στις 7 το πρωί να έρθουν μαζί σου στην εκκλησία

ΘΕΩΡΙΑ Νο 9
Ξέρεις ότι το προηγούμενο βράδυ έχεις πάει σε ένα παρά πολύ καλό πάρτυ όταν: ξυπνάς με πόνους σε όλο σου το κορμί και έχεις ένα τεράστιο hangover όλοι σου οι φίλοι είναι επίσης χαλιά και κανείς δεν έχει κοιμηθεί σπίτι του.

"όταν οι ζαριές της ζωής έρχονται ανάποδα, είναι καλύτερο να σταματήσεις το παιχνίδι; ή μήπως αξίζει να παίξεις ένα ακόμα;"

"έχει νόημα να κυνηγάς το ουράνιο τόξο; Και τι γίνεται όταν δεν καταφέρνεις να το πιάσεις;"

" Η γραμμή που ενώνει δυο σημεία ορίζει και την μεταξύ τους απόσταση. Και το ερώτημα είναι: αξίζει να την καλύψεις;"

"Μπορούμε να συμπληρώσουμε τα κενά μας; Και πως ξέρουμε αν τα συμπληρώσαμε σωστά;"

"Η ζωή είναι γεμάτη δίχτυα. Κι αν σ'ένα απ'αυτά πιαστείς; Υπάρχει πάντα τρόπος να ξεφύγεις;"



ΘΕΩΡΙΑ Νο 13
Τα παιδιά είναι τιμωρία. Η μεγαλύτερη απειλή των γονιών στα παιδιά τους είναι: "δεν θα κανείς και εσύ παιδιά; θα δεις." Τα παιδία κάνουν δικά τους παιδιά και πληρώνουν για όλη την ταλαιπωρία που προξένησαν στους γονείς τους. Αυτός ο φαύλος κύκλος ξεκίνησε από τον ίδιο το Θεό όλα ήταν μια χαρά μέχρι που αποφάσισε να κάνει τον Αδάμ και την Εύα όταν αυτοί τον παράκουσαν τι έκαναν τους τιμώρησε. Πως τους τιμώρησε? Τους έδωσε παιδιά. Και ερωτώ αν ο ίδιος ο Θεός δε μπόρεσε να συμμορφώσει τα παιδιά του πόσες ελπίδες έχουμε εμείς ε?

ΘΕΩΡΙΑ Νο 14
Τα μωρά είναι χαριτωμένα και μυρίζουν όμορφα. Γι αυτό φρόντισε η φύση. Αλλιώς ποιος λογικός άνθρωπος θα έφερνε στον κόσμο ένα πλάσμα που: κατουράει και χέζει συνέχεια συνήθως πάνω σου, καταπίνει ότι χωράει στο στόμα του μ’ αποτέλεσμα να το τρέχεις κάθε τρις και λίγο στο νοσοκομείο. Παρ όλο που του έχεις αγοράσει παιχνίδια αξίας πάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρω ποτέ δεν είναι ευχαριστημένο μέχρι να μπεις στην φυλακή από χρέη. Κάνει περισσότερη φασαρία απ τους iron maiden και τους metallica μαζί και κλαίει όλη νύχτα μέχρι να νοσηλευτείς για υπερκόπωση. Αν τα μωρά δεν ερχόντουσαν σε αυτή την τρις χαριτωμένη συσκευασία το ανθρώπινο είδος θα ήταν υπό εξαφάνιση. Όσο για μένα? Ίσως και να ’ταν καλύτερα.


ΘΕΩΡΙΑ Νο 20
Λένε ότι ο Θεός μας έφτιαξε κατ εικόνα και καθ’ Ομοίωση. Και ερωτώ: είχε και Αυτός τόσα προβλήματα όσα εμείς? Πολύ αμφιβάλλω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου